ZAP-3

adaM
Posty: 111
Rejestracja: 9 lut 2010, o 18:41

ZAP-3

Postautor: adaM » 15 lut 2012, o 18:13

Panie Marcinie !
Może dałoby się, tak dla ułatwienia życia dołączyć jako załącznik do programu druk ZAP-3 ?
Wiem że trzeba go złożyć w wersji papierowej i oddzielnie ale dodanie go do programu byłoby ok.

Czarek
Posty: 281
Rejestracja: 21 lut 2010, o 18:53

Re: ZAP-3

Postautor: Czarek » 15 lut 2012, o 19:38

Popieram apel.

Pozdrawiam.

Bartek
Posty: 2493
Rejestracja: 30 gru 2009, o 16:39

Re: ZAP-3

Postautor: Bartek » 15 lut 2012, o 22:46

Ponieważ Pan Marcin nie pali się do dodania ZAP-3 postanowiłem na własną rękę zrobić "na kolanie" prosty program generujący ZAP-3 na postawie wprowadzonych danych, jutro max pojutrze powinienem umieścić link:)

marbar
Posty: 2528
Rejestracja: 4 sty 2010, o 11:26

Re: ZAP-3

Postautor: marbar » 16 lut 2012, o 12:40

Bartuś, jesteś wielki
:)

Bartek
Posty: 2493
Rejestracja: 30 gru 2009, o 16:39

Re: ZAP-3

Postautor: Bartek » 16 lut 2012, o 20:56

Program mojego autorstwa : http://tnij.org/pgyc

Rozpakowujemy archiwum,uruchamiamy ZAP3.exe, wypełniamy pola (są zakładki),wciskamy przycisk Generuj,zostanie utworzony oraz otwarty w domyślnej przeglądarce plik wg schematu PESEL_imię_nazwisko.pdf

Proszę o wszelkie uwagi/sugestie/zauważone błędy :)

djgruby
Posty: 101
Rejestracja: 12 mar 2011, o 17:13
Lokalizacja: Kaszuby

Re: ZAP-3

Postautor: djgruby » 16 lut 2012, o 21:11

Bartek napisał(a) :
>
>
> Proszę o wszelkie uwagi/sugestie/zauważone błędy :)


SUPER!

Fajnie, że wszystkie wpisywane dane zamienia na wielkie litery, bynajmniej mamy pewność, że nie wpiszemy nazwiska czy miejscowości małą literą.

Wirus
Posty: 1385
Rejestracja: 19 sty 2011, o 12:01
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: ZAP-3

Postautor: Wirus » 16 lut 2012, o 22:55

Program świetny.

Przydałaby sie opcja zapisu danych do pliku aby w przyszłości nie trzeba bylo wpisywac wszystkiego od nowa

Bartek
Posty: 2493
Rejestracja: 30 gru 2009, o 16:39

Re: ZAP-3

Postautor: Bartek » 16 lut 2012, o 23:00

Dodana funkcja sprawdzania poprawności wpisanego numeru rachunku bankowego,link bez zmian :)

Ps. Funkcja zapisu w drodze,ale nie wiem czy jeszcze dziś :)

Wirus
Posty: 1385
Rejestracja: 19 sty 2011, o 12:01
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: ZAP-3

Postautor: Wirus » 16 lut 2012, o 23:06

*nr telefonu (poz. 17) wyswietla sie niepoprawidłowo

*przy braku wpisanej poczty wyskakuje dodatkowowo komunikat "Błędny pesel" pomimo, że jest dobry

*pozycje 14,15,16,21 sa niedokładnie wycentrowane ;-) (czepiam się ;-P). Dane wyświetlaja sie troszke za wysoko.

Na razie tyle zauważyłem.

Wirus
Posty: 1385
Rejestracja: 19 sty 2011, o 12:01
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: ZAP-3

Postautor: Wirus » 16 lut 2012, o 23:11

Program się wysypuje gdy wpisze się niepoprawna liczbę numeru rachunku


Wróć do „Program PITy 2011 IPS - problemy techniczne”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość