błąd w UPO

FSOL
Posty: 1
Rejestracja: 19 lut 2014, o 23:41

błąd w UPO

Postautor: FSOL » 19 lut 2014, o 23:48

Wysłałem dwa razy deklaracje na dwóch różnych wersjach programu starszej i najnowszej i wszystko przeszło ładnie dopóki nie przeczytałem UPO gdzie zamiast Drugi Urząd Skarbowy Kielce jest wpisane Drugi Urząd Skarbowy Bydgoszcz. Co teraz z tym zrobić, czy to błąd programu czy gdzieś dalej a może tylko przy generowaniu UPO.
Oczywiście w deklaracji mam dobrze wpisane Kielce.

Pomoc Techniczna IPS
Posty: 288
Rejestracja: 2 gru 2009, o 11:12

Re: błąd w UPO

Postautor: Pomoc Techniczna IPS » 20 lut 2014, o 15:31

W programie jest dostępna lista adresów US, np. pole 9 w PIT-37 (trójkąt).

Proponuje zadzwonić do US, do którego zostały wysłane dane.
Może US z Bydgoszczy prześle je do US Kielce?

M.K.
Posty: 2085
Rejestracja: 9 gru 2009, o 10:53

Re: błąd w UPO

Postautor: M.K. » 20 lut 2014, o 21:38

Ja proponuję sprawdzić kod urzędu w wysłanych danych. W oknie wysyłki przycisk [więcej informacji] nad tabelką.

Yotka
Posty: 1
Rejestracja: 24 lut 2014, o 17:24

Re: błąd w UPO

Postautor: Yotka » 24 lut 2014, o 17:29

Witam
Mam dokładnie taki sam problem.
Wysłałam dwukrotnie swój dobrze wypełniony PIt i zamiast do drugiego US w Tarnowie tez poszedł do Bydgoszczy.
Wynika z tego że cos w programie jest nie tak!
Korzystam z tego programu dla ułatwienia i szybkiego załatwienia sprawy, a tu okazuje się że musze poruszyć pół Polski za moim PITem :(

Pomoc Techniczna IPS
Posty: 288
Rejestracja: 2 gru 2009, o 11:12

Re: błąd w UPO

Postautor: Pomoc Techniczna IPS » 25 lut 2014, o 08:52

Jaki jest kod urzędu w wysłanych danych?


Wróć do „Program PITy 2013 IPS - problemy techniczne”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość