ZAP-3

KKuba
Posty: 31
Rejestracja: 11 lut 2011, o 18:57

ZAP-3

Post autor: KKuba » 22 lut 2012, o 13:56

Po rozpakowaniu ZAP-3 nie ma pliku ZAP3.exe

Bartek
Posty: 2495
Rejestracja: 30 gru 2009, o 15:39

Re: ZAP-3

Post autor: Bartek » 22 lut 2012, o 14:15

Eee ściągnąłem i jest :) Z ikonką takiego ołówka

KKuba
Posty: 31
Rejestracja: 11 lut 2011, o 18:57

Re: ZAP-3

Post autor: KKuba » 22 lut 2012, o 14:38

Jest komunikat – Aplikacja nie została właściwie zaincjowana (0xc0000135)

Bartek
Posty: 2495
Rejestracja: 30 gru 2009, o 15:39

Re: ZAP-3

Post autor: Bartek » 22 lut 2012, o 14:43

Proszę zainstalować .NET Framework 3.5 dostępny pod adresem : http://www.microsoft.com/downloads/pl-p ... 8d977d32a6

KKuba
Posty: 31
Rejestracja: 11 lut 2011, o 18:57

Re: ZAP-3

Post autor: KKuba » 22 lut 2012, o 18:02

Dzięki, jest OK.

ODPOWIEDZ