Komunikat: "Formularz ma wyłączone podpola"

Zgłoś problem, zaproponuj rozwiązanie, zapytaj.
Arturo5
Posty: 21
Rejestracja: 3 sty 2017, o 10:13

Komunikat: "Formularz ma wyłączone podpola"

Post autor: Arturo5 » 22 sty 2019, o 17:29

Witam
Po aktualizacji do najnowszej wersji nadal pojawia się komunikat "Formularz ma wyłączone podpola". Zniknął napis "Formularz Testowy" (czy jak to tam było), pola da się edytować, ale komunikat "miga" non stop.
Dlaczego ?

Arturo5
Posty: 21
Rejestracja: 3 sty 2017, o 10:13

Re: Komunikat: "Formularz ma wyłączone podpola"

Post autor: Arturo5 » 22 sty 2019, o 17:32

Do tego jest jakiś problem z kosztami uzyskania przychodu - komunikat "w poz. 36 wartość jest niezgodna z obliczoną"...

Arturo5
Posty: 21
Rejestracja: 3 sty 2017, o 10:13

Re: Komunikat: "Formularz ma wyłączone podpola"

Post autor: Arturo5 » 22 sty 2019, o 17:54

OK - chyba problem rozwiązany. Konieczne było usunięcie wcześniej utworzonych PIT'ów 37, odinstalowanie programu i ponowne zainstalowanie najnowszej wersji.

Tomaszgo
Posty: 28
Rejestracja: 10 mar 2013, o 17:14

Re: Komunikat: "Formularz ma wyłączone podpola"

Post autor: Tomaszgo » 22 sty 2019, o 20:23

Dokładnie tak. Też tak miałem. Usunięcie wszystkiego i nowa instalacja usunęły problem.

ODPOWIEDZ